☎ 0 800 401 700

ГоловнаВетеринарно-санітарна експертиза → Інгібітори та фальсифікати

ІНГІБІТОРИ ТА ФАЛЬСИФІКАТИ

Illustration

Молоко – найпоширеніший продукт, який споживається людиною впродовж всього життя. Деякі речовини, які потрапляють до організму з молоком, можуть негативно впливати на здоров’я людини, особливо - дітей. Тому якість молока, його безпечність для організму людини - є найважливішим обов’язком для відповідальних постачальників молока та виробників молочних продуктів.
Крім того, технологічні процеси виробництва молочних продуктів теж дуже вимогливі до наявності сторонніх домішок у сировині. Як відомо, антибіотики негативно впливають на ріст заквасочних культур, що унеможливлює отримання якісного кінцевого продукту.

Отримання високоякісної сировини та продукції є складною та витратною справою. Виробники постійно стикаються з різноманітними фальсифікаціями та іншими вадами якості сировини. За для контролю якості та безпечності молочної продукції на всіх етапах виробництва розроблено та впроваджено декілька лабораторних методів виявлення інгібіторів та фальсифікатів молока.
Ми пропонуємо ефективні, зручні та швидкі тести, які адаптовані як для великих виробничих лабораторій, так і для маленьких приватних ферм, та навіть для використання у польових умовах.
Висока чутливість тестів та відносно невелика вартість надають можливість їх широкого використання на всіх ділянках виробництва, від доїльного апарата до торгової мережі.
Тести розроблено та виготовлено у відповідності до вимог європейських та українських національних стандартів. Чутливість тестів відповідає затвердженим у ЄС максимально допустимим рівням (EU MRL), а в деяких випадках і нижче.
Отже, оберіть свій інструмент контролю якості та безпечності сировини.